BRAZDAR DREAPTA 56028 622136 KUHN

BRAZDAR DREAPTA 56028 622136 KUHN

310,00
Producător:
Cod produs: 56028 622136
Disponibilitate: Lipsa stoc
Vizualizari 600 ori

Descriere produs

Detalii:

potrivit ptr plug:                     C, N, P

șuruburi adecvate:          4 x 1801435HU10

potrivit pentru:                      Kuhn

                                                           Serie: Körper C, V, N, P

Montagehinweis:                   Suruburile si piulitele nu se strang cu ajutorul unei scule pneumatice, deoarece ar putea deteriora piesa de uzura (fisuri de tensionare).

Greutate:                                    6,37 kg

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

  Când comandați de pe kb-agro.ro veți primi un e-mail de confirmare. Odată ce comanda dvs. este expediată, vi se vor trimite prin e-mail informațiile de urmărire pentru expedierea comenzii dvs.

Puteți alege metoda de livrare preferată pe pagina Informații despre comandă în timpul procesului de finalizare a comenzii. Timpul total necesar pentru a primi comanda dvs. este prezentat mai jos:


Timpul total de livrare se calculează din momentul plasării comenzii și până la momentul livrării acesteia.

Timpul total de livrare este împărțit în timp de procesare și timp de livrare.

Timp de procesare: Timpul necesar pentru a pregăti articolele dvs. pentru a fi expediate din depozitul nostru. Aceasta include pregătirea articolelor, efectuarea verificărilor de calitate și ambalarea pentru expediere.

Timp de livrare: Timpul până la care articolele dvs. să ajungă din depozitul nostru la destinație.Livrarea din depozitul dvs. local este semnificativ mai rapidă. Se pot aplica unele taxe.În plus, timpul de tranzit depinde de locul în care vă aflați și de unde provine coletul. Dacă doriți să aflați mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul clienți. Vă vom rezolva problema cât mai curând posibil.

Bucurați-vă de cumpărături!